Skip to main content
Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
På lager
Beskrivelse

Kjøp din 1 oz 2018 South Korean Chiwoo Cheonwang gull round fra nettbutikken vår i dag for å nyte den nettest beste pris. Denne mynten markerer den etterlengtede tredje utgaven i Chiwoo Cheonwang serien fra KOMSCO, det offisielle myntverket i Sør Korea.

Myntens baksidemotiv er en skummel og alt i alt fantastisk skildring av Chiwoo Cheonwang som rir inn i kamp med sverdet klart. Teksturer i kontrast med hverandre har blitt brukt for å fremheve funksjonene til krigsherren og får hans smykkede rustning frem i frisk relieff; han får selskap av, på baksiden, kun navnet sitt, 'Chiwoo Cheonwang.'

Forsiden av mynten viser et nærbilde av Chiwoo Cheonwang's utsmykkede skjold, i et design som var ment å skremme livet av motstanderne hans. Også på forsiden er myntverkets siste sikkerhetsfunksjon og logoen, i tillegg til detaljer om myntens vekt, renhet, pålydende verdi, utgivelsesdato og opprinnelsesland.

Chiwoo Cheonwang var en fryktet figur i både koreansk og kinesisk historie, selv om hans mange bragder nå er i sagn og legender.... er han forstatt i dag respektert som både en av de legendariske grunnlegger Kongene av Kina og en krigsgud. Legg til krigsguden i samlingen din i dag og berik beholdningene dine med en 1 oz 2018 South Korean Chiwoo Cheonwang gull round nå!

Spesifikasjoner
5267
KR
Brilliant usirkulert
999
Chiwoo Cheonwang med trukket og siktet sverd.
Chiwoo Cheonwangs skjold.
2018
1.0000

VE (Vareenhet)

5267

Land

KR

Tilstand

Brilliant usirkulert

Karat

999

Fremside

Chiwoo Cheonwang med trukket og siktet sverd.

Preg

Chiwoo Cheonwangs skjold.

År

2018

Vekt av metall (ozt)

1.0000
Tilbakemeldinger