Skip to main content
Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
Vi er på jakt etter mer varer!
Når produktet er tilgjengelig
Beskrivelse

Bestill din 1 oz 2018 Saint Helena Spade Guinea sølvmynt fra butikken vår i dag for den mest konkurransedyktige prisen på nett. Et flott symbol for tillit og kvalitet til East India Company forhandlere siden 1663, Spade Guinea er tilbake, takket være samarbeidet mellom St. Helena og The East India Company og utgitt som en erkjennelse av deres delte arv.

Myntens bakside viser det gjenkjennelige Spade Guinea Skjoldet, komplett med sine fire armer av UK, Frankrike, Irland og Hanover, alt vakker satt over et felt av IEC sitt tradisjonelle, lysrefkekterende feltmønster. Også på baksiden, East India Companys respekterte myntverkmerke, i tillegg til myntens detaljer som vekt og renhet, satt inn i en dekorativ, prikkete ramme.

Denne myntens forsidedesign er satt i høy relieff mot det samme IEC feltmønsteret og består av et mirakuløst detaljert og fullstendig ungdommelig bilde av Dronning Elizabeth II, møysommelig realisert av skulptøren Raphael Maklouf. Også på forsiden, navnene, 'St. Helena' og 'Elizabeth II', i tillegg til myntens pålydende verdi, utgivelsesår og 'East India Company' tittelen.

Få mynter deler samleverdien og den respekterte opprinnelsen til the guinea, og derfor er dette tilbudet meget ettertraktet blant investorer og personer som elsker alt som er britisk. Sørg for at du kan ta med deg dette tidløse symbolet for britisk stolthet hjem, og berik portfolioen din med en 1 oz 2018 Saint Helena Spade Guinea sølvmynt i dag.

In multiples of 20 this will come in a plastic tube. In multiples of 400 this will come in a monster box.

Spesifikasjoner
5168
SH
Brilliant usirkulert
999
Spade Guinea Skjold
Bilde av Elizabeth II
GBP 1
2018
1.0000

VE (Vareenhet)

5168

Land

SH

Tilstand

Brilliant usirkulert

Karat

999

Fremside

Spade Guinea Skjold

Preg

Bilde av Elizabeth II

Lovlig betalingsmiddel

GBP 1

År

2018

Vekt av metall (ozt)

1.0000
Tilbakemeldinger