Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
Vi er på jakt etter mer varer!
Når produktet er tilgjengelig
Beskrivelse

Bestill din 1 oz 2018 Rwanda Nautical HMS Endeavour sølvmynt i dag og få glede av den beste prisen fra nettbutikken vår! Med bakgrunn i oppdagelsesfartøyet i den kunstneriske Rwandan Nautical Ounce serien, er 2018 utgaven til minne om HMS Endeavour, forskningsfartøyet til the Royal Navy, under kommandoen til den legendariske løytnanten, James Cook mellom 1769 og 1771.

Forsiden på denne flotte mynten viser en uvanlig detaljert gjengivelse av HMS Endeavour i det hun modig ferdes over urolig vann, satt på et felt av geodetiske linjer med et antikt kompass design som et annengrads fokus, sammen med et felt som viser de kjente verktøyene fra oppdagelseshandelen.... inkludert et teleskop, kompass og sekstant. Også på forsiden, seriens tittel, 'Nautical Ounce', i tillegg til utgivelsesåret, vekt, renhet og 'HMS Endeavour' tittelen.

Myntens bakside viser Rwandas offisielle riksvåpen, som har mottoet, 'samhold, arbeid, patriotisme' på Kinyarwanda, det offisielle språket i Rwanda. Også på baksiden, Rwanda legenden og ordenel 'Den Nasjonale Banken i Rwanda', alt skrevet på Kinyarwanda, sammen med myntens pålydende verdi.

2017 så den første lanseringen av det som er på vei til å bli en svært ettertraktet serie, med Christopher Columbus sine krønikere som tema, hadde det Santa Maria fartøyet som midtpunkt. Denne mynten er etterspurt av myntsamlere og entusiaster for alle nautiske ting, so sett seil og berik beholdningene dine med en 1 oz 2018 Rwanda Nautical HMS Endeavour sølvmynt i dag!

The coin you receive may not come in the original mint packaging.

Spesifikasjoner
5156
RW
Enkelte melkeflekker
999
HMS Endeavour i det den setter segl.
Rwanda riksvåpen.
40.6
3.0
RWF 50
2018
1.0000

VE (Vareenhet)

5156

Land

RW

Tilstand

Enkelte melkeflekker

Karat

999

Fremside

HMS Endeavour i det den setter segl.

Preg

Rwanda riksvåpen.

Diameter (mm)

40.6

Gjennomsnittlig tykkelse (mm)

3.0

Lovlig betalingsmiddel

RWF 50

År

2018

Vekt av metall (ozt)

1.0000
Tilbakemeldinger