Skip to main content
Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
Vi er på jakt etter mer varer!
Når produktet er tilgjengelig
Beskrivelse

Bestill din 1 oz 2018 Niue Tree of Life sølvmynt fra nettbutikken vår i dag for den laveste prisen. Mynten feirer et eldgammelt symbol som har røtter i mange religiøse og eksistensielle filosofier over hele verden, det altomfattende Livets tre.

Forsidemotivet er en fortryllende skildring av et Livets tre i full blomst, vist her som et mandeltre, flytende i et felt med lysreflekterende, mikro-inngraverte radielle linjer i et spiralt mønster. Også på forsiden, ord-navnet Yahweh, som, på hebraisk, betyr 'den som gir et ekte liv,' i tillegg til myntens vekt og renhet.

Myntens forside viser Ian Rank-Broadleys portrett av Elizabeth II, vist i detalj mot et felt av stjernespekkede radielle linjer. Sammen med navnet til Elizabeth II og portrettet på baksiden, vil du finne myntens opprinnelsesland, utgivelsesår og den pålydende verdien.

Livets Tre, eller Etz haChayim, som i det jødiske systemet av quabbalistisk geometri, er malen som alle av historiens mektige symboler ble tegnet fra, slik som korset, pentakelen; symbolene følger linjene på det geometriske treet, og representerer komplekse forhold mellom dypere arketyper. Nyt dette rike tegnet for udødelighet, nye begynnelser og sammenhenger ved å kjøpe en 1 oz 2018 Niue Tree of Life sølvmynt og skap mangfold i portfolioen din.

The coin you receive may be in tarnished or in used condition.

Spesifikasjoner
5136
Niue
New Zealand Mint
Pent brukt
9999
Et mandeltre i full blomst med hebraisk tekst for Yahweh.
Bilde av Dronning Elizabeth II og ordene "Elizabeth II Niue Two Dollars"
38.95
2.8
NUD 2
2018
1.00
50000

VE (Vareenhet)

5136

Land

Niue

Produsent

New Zealand Mint

Tilstand

Pent brukt

Karat

9999

Fremside

Et mandeltre i full blomst med hebraisk tekst for Yahweh.

Preg

Bilde av Dronning Elizabeth II og ordene "Elizabeth II Niue Two Dollars"

Diameter (mm)

38.95

Gjennomsnittlig tykkelse (mm)

2.8

Lovlig betalingsmiddel

NUD 2

År

2018

Vekt av metall (ozt)

1.00

Mynting

50000
Tilbakemeldinger