Skip to main content
Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
Vi er på jakt etter mer varer!
Når produktet er tilgjengelig
Beskrivelse

Vi vil sørge for at du betaler den laveste prisen på nett, når du kjøper den 1 oz 2018 Niue Double Dragon sølvmynten fra butikken vår i dag. Øya Niue er ett av verdens minste land, og ligger 2400 km nord-øst for New Zealand, Niue er også oppført som en av planetens største hevede korall atoller.

Baksiden på dette flott myntdesignet viser to dynamiske kinesisk e drager, eldgamle symboler for styrke og makt; de jakter på den flammende perlen, som representerer udødelighet, visdom, velstand og energi. Satt inn i en omvendt-rundtakket, dekorativ ramme og over et felt med unikt, lysreflekterende design, får baksidedesignet kun selskap av detaljene for myntens vekt og renhet.

Forsidedesignet inneholder Ian Rank-Broadleys detaljerte skildring av Elizabeth II i profil, også satt over et felt med vakre, 'drage-hud' design, med den samme omvendt-rundtakkede rammen. Også på forsiden, Elizabeth IIs navn, myntens produksjonsår og pålydende verdi.

New Zealand Mint har blitt produsert enda en sikker vinner, med en mynt som ikke bare er produsert til den høyeste standarden, men den har også et unikt kunstnerisk design. Ei ditt eget eksemplar av dette spektakulære symbolet for velstand, et langt liv og lykke og utvid portfolioen din med en 1 oz Niue Double Dragon sølvmynt i dag.

The coin you receive may be in tarnished or in used condition.

Spesifikasjoner
5130
NU
New Zealand Mint
Pent brukt
999
Ian Rank-Broadleys bilde av Elizabeth II i tillegg til myntenes 2 dollar pålydende verdi og året.
to drager som jager visdomsperlen.
2018
NUD 2
2018
Ian Rank-Broadley (forside)
1.0000

VE (Vareenhet)

5130

Land

NU

Produsent

New Zealand Mint

Tilstand

Pent brukt

Karat

999

Fremside

Ian Rank-Broadleys bilde av Elizabeth II i tillegg til myntenes 2 dollar pålydende verdi og året.

Preg

to drager som jager visdomsperlen.

Først utgitt

2018

Lovlig betalingsmiddel

NUD 2

År

2018

Designer

Ian Rank-Broadley (forside)

Vekt av metall (ozt)

1.0000
Tilbakemeldinger