Skip to main content
Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
På lager
Beskrivelse

Kjøp din 1 oz 2018 Nieu Czech Lion sølvmynt fra nettbutikken vår til den mest konkurransedyktige prisen. Denne mynten er den andre utgivelsen i Czech Nationhood serien, produsert av Czech Mint og som møter internasjonale bullion myntstandarder.

Baksidemotivet viser den stolte og detaljert utformede løven, som vokter over kronen og skjoldet til St. Wenceslas; løven er lett å identifisere som brukes i det tjekkiske riksvåpenet, og er den eneste løven med to haler. Den tjekkiske løven får selskap på baksiden av myntens vekt og renhet, i tillegg til den tjekkiske legenden.

Myntens forside viser en like detaljert skildring av Elizabeth II i profil, satt over nok et gjenkjennelig symbol for den tjekkiske nasjonen, lindegrenen. Også på forsiden, Elizabeth IIs navn, Niue Øyas legende, myntens utgivelsesår og den pålydende verdien.

Den anerkjente designeren av myntens plettfrie motiv, Jaroslav Bejvl, døde kort tid før han ble ferdig med dette designet, i en alder av 75 år, etter det ble designet ferdigstilt av den dyktige unge designeren, Asamat Baltaev. Skap mangfold i beholdningene dine med denne møysommelig utformede hyllesten til tjekkisk stolthet og bestill din 1 oz Niue Czech Lion sølvmynt i dag.

Coin comes in a clear plastic capsule. Multiples of 25 will ship in a plastic sealed mint roll.

Spesifikasjoner
5123
NU
New Zealand Mint
Brilliant usirkulert
999
En løve med to haler på vakt som holder det tjekkiske riksvåpenet.
Bilde av Dronning Elizabeth II og ordene "Elizabeth II Niue one Dollars"
NUD 1
2018
1.0000
20000

VE (Vareenhet)

5123

Land

NU

Produsent

New Zealand Mint

Tilstand

Brilliant usirkulert

Karat

999

Fremside

En løve med to haler på vakt som holder det tjekkiske riksvåpenet.

Preg

Bilde av Dronning Elizabeth II og ordene "Elizabeth II Niue one Dollars"

Lovlig betalingsmiddel

NUD 1

År

2018

Vekt av metall (ozt)

1.0000

Mynting

20000
Tilbakemeldinger