Skip to main content
Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
På lager
Beskrivelse

Bestill din 1 oz 2018 Landmarks of Britain Trafalgar Square sølvmynt i dag for den mest konkurransedyktige prisen fra nettbutikken vår. Denne mynten er den tredje glimrende utgaven i Royal Mints anerkjente 'Landmarks of Britain' serie og dette året, viser de ett både kjent og kjært landemerke for alle som har besøkt Storbritannia, Trafalgar Square.

Baksiden av denne flotte utgaven viser et relieff bilde av Trafalgars berømte løveskulptur, med den uforlignelige Nelson's column som opptar bakgrunnen og lar det ikke vær noe tvil om hvilket landemerke denne mynten skildrer! Også på baksiden, tittelen, 'Trafalgar Square,' i tillegg til myntens utgivelsesår, vekt og renhet.

På forsiden er det et detaljert portrett av Elizabeth II, juvelene på kronen hennes og hårstråene hennes er detaljert realisert av de dyktige håndverkerne ve Royal Mint. Satt på et felt med forbløffende geometrisk prikke teksturering, får dette motivet selskap av Elizabeth II sin kongelige tittel, i tillegg til myntens unike pålydende verdi.

Denne serien har blitt tatt i mot med populær anerkjennelse, på bakgrunn av utmerket artisteri og feilfri produksjonspraksis, et nødvendig produkt for de som elsker alt som er Britisk! Bli med å feire ett av UK sine landemerker med en landemerke skatt og utvid portfolioen din med en 1 oz 2018 Landmarks of Britain Trafalgar Square sølvmynt i dag.

Each coin comes in an individual plastic coin capsule. In multiples of 20 the coins will come in a plastic sealed roll.

Spesifikasjoner
5157
GB
Royal Mint
Brilliant usirkulert
999
Effigy of Queen Elizabeth II and the words "Elizabeth II D.G. Reg. F.D. 2 Pounds"
Trafalgar square.
38.6
3.1
GBP 2
2018
1.0000
50000

VE (Vareenhet)

5157

Land

GB

Produsent

Royal Mint

Tilstand

Brilliant usirkulert

Karat

999

Fremside

Effigy of Queen Elizabeth II and the words "Elizabeth II D.G. Reg. F.D. 2 Pounds"

Preg

Trafalgar square.

Diameter (mm)

38.6

Gjennomsnittlig tykkelse (mm)

3.1

Lovlig betalingsmiddel

GBP 2

År

2018

Vekt av metall (ozt)

1.0000

Mynting

50000
Tilbakemeldinger