Skip to main content
Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
På lager
Beskrivelse

Bestill din 1 oz 2018 Fiji Mermaid Rising sølvmynt fra nettbutikken vår i dag for å få glede av nettets laveste pris. Denne enestående, bullion mynten fra et begrenset opplag ble inspirert av den viralt populære Fiji havfruen, som skal ha blitt skylt i land på Fijis strender, for så å ha blitt oppdaget av en lokal sjøfarer.

Myntens bakside viser en kunstnerisk skildring av en havfrue, sett ovenfra i det hun bryter igjennom vannoverflaten, feltet har en svakt bølget tekstur, for å gi inntrykk av en rolig havoverflate. Også på baksiden, vil du finne tittelen, 'Mermaid Rising,' i tillegg til myntens vekt, innhold og renhet.

Forsiden huser det Fijianske riksvåpenet, fullstendig med urfolkenes symboler for å minne oss om den vakre øynasjonen. Også på forsiden, satt inn i en stilisert ramme, er opprinnelseslandet, utgivelsesåret og den unike pålydende verdien til mynten.

Fiji Mermaids 'kropp' ble 'preservert' og solgt til P.T. Barnums American Museum i New York, hvor den ble utstilt med resten av hans berømte snodigheter i 1942... dessverre bærer 'restene' preg av tiden, brann eller lureri underveis og er derfor, ikke her for å bli verifisert som ekte eller falsk med moderne metoder. Gi en hyllest til mysteriet rundt Fiji Havfruen og skap mangfold i portfolioen din med en 1 oz 2018 Fiji Mermaid Rising sølvmynt i dag.

Spesifikasjoner
5272
FJ
Scottsdale
Brilliant usirkulert
999
Fijis emblem sammen med utgivelsesåret, vekten og renheten.
Havfrue i vannet.
2018
1.0000

VE (Vareenhet)

5272

Land

FJ

Produsent

Scottsdale

Tilstand

Brilliant usirkulert

Karat

999

Fremside

Fijis emblem sammen med utgivelsesåret, vekten og renheten.

Preg

Havfrue i vannet.

År

2018

Vekt av metall (ozt)

1.0000
Tilbakemeldinger