Skip to main content
Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
Vi er på jakt etter mer varer!
Når produktet er tilgjengelig
Beskrivelse

Legg inn en bestilling for 1 oz 2018 Disney Scrooge McDuck sølvmynten fra nettbutikken vår og betal den laveste prisen du vil finne noe sted! Temaet på denne sølv bullion mynten er ingen ringere enn Donald Ducks overdådig rike onkel, Onkel Skrue, en Disney kjendis.

Baksiden av denne lekne bullion mynten viser et sjarmerende portrett av Skrue på sitt mest selvsikre, bærende på en ganske så stor pose med sine egne bullion mynter, kledd for suksess med flosshatt og de velkjente Skrue gamasjene. Sammen med Skrue på dette strålende feltet med et stjernespekket design, er myntens vekt og renhet, i tillegg til Disney logoen i diskrét skrift.

På forsiden, Ian Rank-Broadleys portrett av en yngre Elizabeth II, fanget opp i imponerende detaljer, hvert hårstrå og kronejuvel er klare og tydelige. Også på forsiden, Elizabeth IIs nanvn, utgivelsesåret, navnet, 'Niue' og myntens unike pålydende verdi.

Donalds heller eksentriske, skotske onkel, en and med en enorm pengeformue, gjorde sin entré til Disney universet så langt tilbake som i 1947 og, takket være hans kontroversielle overdådighet, har han alltid vært en favoritt blant Disney fans. Bring hjem ditt eget stykke av Skrue formuen og forsterk beholdningene dine med en 1 oz 2018 Disney Scrooge McDuck sølvmynt i dag.

I flerpakninger med 25 vil disse myntene sendes i et rør, flerpakninger med 250 fraktes i en monsterboks.

Spesifikasjoner
5154
Niue
New Zealand Mint
Brilliant usirkulert
999
Bilde av Dronning Elizabeth II og ordene "Elizabeth II Niue Two Dollars 2018"
Onkel Skrue med en pose med bullion og en stokk.
40.57
2.75
NUD 2
2018
1.00
250000

VE (Vareenhet)

5154

Land

Niue

Produsent

New Zealand Mint

Tilstand

Brilliant usirkulert

Karat

999

Fremside

Bilde av Dronning Elizabeth II og ordene "Elizabeth II Niue Two Dollars 2018"

Preg

Onkel Skrue med en pose med bullion og en stokk.

Diameter (mm)

40.57

Gjennomsnittlig tykkelse (mm)

2.75

Lovlig betalingsmiddel

NUD 2

År

2018

Vekt av metall (ozt)

1.00

Mynting

250000
Tilbakemeldinger