Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
Vi er på jakt etter mer varer!
Når produktet er tilgjengelig
Beskrivelse

Bestill din 1 oz 2018 De Britiske Jomfruøyene Pegasus sølvmynt til den laveste prisen fra nettbutikken vår. Denne mynten ble først utgitt i 2017 og er den første sølv bullion mynten som ble produsert for de britiske øy territoriene.

Pegasus designet på myntens bakside etterfølger hestedesign som er brukt på mange av de tidligere myntene fra de Britiske Jomfruøyene, denne gangen ser det ut som den bevingede Pegasus skal hoppe ut av feltet, takket være smart reverse frosting som legger til en en skarp glans til beistet. Dette dynamiske motivet får selskap på baksiden av myntens pålydende verdi, vekt og renhet.

Forsidens motiv, som også er frostet, er et bilde av Elizabeth II i profil, levert i detalj, helt ned til juvelene på kronen hennes og hårene på hodet. Elizabeth IIs navn er også synlig på forsiden, i tillegg til BVI legenden og myntens utgivelsesår.

Denne mynten har et unikt design, i den forstand at Pobjoy Mint er det største private myntverket i Europa, etablert i 1965 og ligger i Surrey, England. Gjør stas på de Britiske Jomfruøyene, ta til vingene og berik portfolioen din med en 1 oz 2018 British Virgin Islands Pegasus sølvmynt i dag.

In multiples of 20 these coins will be shipped in a mint sealed sheet.

Spesifikasjoner
5124
VG
Brilliant usirkulert
999
Portrett av Dronning Elizabeth II.
Pegasus med vingene sine spredd.
38.60
BVD 1
2018
1.0000
50000

VE (Vareenhet)

5124

Land

VG

Tilstand

Brilliant usirkulert

Karat

999

Fremside

Portrett av Dronning Elizabeth II.

Preg

Pegasus med vingene sine spredd.

Diameter (mm)

38.60

Lovlig betalingsmiddel

BVD 1

År

2018

Vekt av metall (ozt)

1.0000

Mynting

50000
Tilbakemeldinger