Skip to main content
Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
Vi er på jakt etter mer varer!
Når produktet er tilgjengelig
Beskrivelse

Når du kjøper din 1 oz 2018 Call of the Wild seriens Golden Eagle gullmynt fra butikken vår, vil du få den laveste prisen på nett. Denne skjønnheten er den femte utgaven i Royal Canadian Mints utrolige Call of the Wild serie.

Myntens forside viser en annen av Canadas kjære villdyr raser og deres største rovfugl, kongeørnen. Sammen med dette detaljerte portrettet, som er synlig på et kurvet felt, teksturerte striper, er Canadas legende, i tillegg til myntens vekt og renhet.

Forsiden viser et møysomt utformet bilde av Elizabeth II, hvert trekk er levert i detalj, helt ned til hvert hårstrå på hodet hennes. Portrettet får selskap av myntens utgivelsesår, Elizabeth IIs tittel og myntens unike pålydende verdi.

Den høye pålydende verdien på denne mynten, i tillegg til det friske og detaljerte designet og 99999 renhet, gjør det til et klokt valg for både investerings- og samlerformål. Gi hyllest til dyrene og Canadas skjønnhet samtidig som du forsterker portfolioen din ved å kjøpe en 1 oz 2018 Call of the Wild serie Kongeørn gullmynt i dag.

The coin you receive may be in used condition.

Spesifikasjoner
5084
Canada
Royal Canadian Mint
Pent brukt
99999
Bilde av Dronning Elizabeth II og ordene "Elizabeth II D.G. Regina 2018 200 Dollars"
Hodeportrett av en Golden Eagle.
30
2.4
CAD 200
2018
Heidi Wastweet
1.00
Ja

VE (Vareenhet)

5084

Land

Canada

Produsent

Royal Canadian Mint

Tilstand

Pent brukt

Karat

99999

Fremside

Bilde av Dronning Elizabeth II og ordene "Elizabeth II D.G. Regina 2018 200 Dollars"

Preg

Hodeportrett av en Golden Eagle.

Diameter (mm)

30

Gjennomsnittlig tykkelse (mm)

2.4

Lovlig betalingsmiddel

CAD 200

År

2018

Designer

Heidi Wastweet

Vekt av metall (ozt)

1.00

Sertifikat

Ja
Tilbakemeldinger