Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
På lager
Beskrivelse

Bestill din 1 oz 2017 Zi Sin Gallus gull round fra nettbutikken vår for den laveste prisen på nett. Dette er den første utgaven i KOMSCOs nye ZI:SIN serie, som viser tolv skumle voktere av retningene.

Baksidemotivet er en overveldende kunstnerisk skildring av Gallus, messenger of light, like lys som solen, våpenet hans er klart for kamp mot de ødeleggende kreftene. Dette detaljerte bildet er satt på et kupert kontrastfelt, og baksiden er prydet med en annen inskripsjon, navnet på mynten.

På forsiden, vil du finne Dette detaljerte motivet får selskap på forsidefeltet av en latent sikkerhetsfunksjon og KOMSCOs logo; det er innkapslet i detaljer som inkluderer den koreanske legenden, vekten, renheten og metallinnholdet, og til slutt, den unike pålydende verdien.

Skjoldet til Chiwoo Cheonwang viser hodet til Doggaebi, som er brukt på flagg og amuletter for å holde onde ånder unna. Bli med å feire vokterne og Chiwoo Cheonwang; få mangfold i portfolioen din med denne 1 oz 2017 Zi Sin Gallus gull round i dag!

Spesifikasjoner
5268
KR
Brilliant usirkulert
999
Gallus the Messenger of light i kampklar positur.
Chiwoo Cheonwangs skjold.
2017
1.0000

VE (Vareenhet)

5268

Land

KR

Tilstand

Brilliant usirkulert

Karat

999

Fremside

Gallus the Messenger of light i kampklar positur.

Preg

Chiwoo Cheonwangs skjold.

År

2017

Vekt av metall (ozt)

1.0000
Tilbakemeldinger