Skip to main content
Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
Vi er på jakt etter mer varer!
Når produktet er tilgjengelig
Beskrivelse

Mynten er forseglet i en sabotasjesikker gjennomsiktig film som gir ekstra beskyttelse og synlighet for mynten din. Baksiden av hvert kort inkluderer assay informasjon i tillegg til signaturen til RCMs Chief Assayer, som forsikrer deg om at du holder en ekte eiendel som vil beskytte velstanden din.

The Canadian Gull Maple Leaf Mynten er en av de reneste standard-utgivelses gullmyntene i verden. Det er den offisielle gullmynten i Canada og er utmyntet med gull hentet utelukkende fra Kanadiske miner. Siden sin lansering av Royal Canadian Mint i 1979 har denne årlige serien fremvist et lignende design, selv om noen spesielle utgivelser inkluderer farge, privy merker eller andre endringer. Det globalt kjente Canadian maple leaf emblemet er vist frem på baksiden av denne bullion gullmynten og på forsiden er det siste offisielle portrettet av Dronning Elizabeth II.

Som en ekstra sikkerhetsfunksjon, har Gull Maple Leaf også den bransjeledende sikkerhetsfunksjonen av lys-diffraksjons radielle linjer og et laser myntverkmerke med produksjonsåret på seg. Royal Canadian Mint er verdens største gullrafinerer, og gull maple leaf mynten er anerkjent verden over som en høyt etterspurt investering.

En 1 oz Gull Maple Leaf mynt er en tidløs gave, en smart investering og et tegn på ekte nasjonal stolthet.

Spesifikasjoner
4052
CA
Royal Canadian Mint
Pent brukt
9999
Dronning Elizabeth II
Maple Leaf
August 1, 2015
30.1
2.9
CAD 50
2015
Susanna Blunt (forside)
1.0000
Ja

VE (Vareenhet)

4052

Land

CA

Produsent

Royal Canadian Mint

Tilstand

Pent brukt

Karat

9999

Fremside

Dronning Elizabeth II

Preg

Maple Leaf

Først utgitt

August 1, 2015

Diameter (mm)

30.1

Gjennomsnittlig tykkelse (mm)

2.9

Lovlig betalingsmiddel

CAD 50

År

2015

Designer

Susanna Blunt (forside)

Vekt av metall (ozt)

1.0000

Sertifikat

Ja
Tilbakemeldinger