Skip to main content
Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
På lager
Beskrivelse

This special Brilliant Uncirculated Proof Debt & Death round is directly from Chris Duane's personal collection. Forsiden av rounden har en polert BU overflate, mens baksiden har en proof overflate.

Dette var det femte myntdesignet fra Silver Bullet Silver Shield, som utfordre designet til American Eagle sølvmynten.

Her er det myntforfatter Chris Duane har å si om myntdesignet og betydningen:

"The all-seeing eye is a long used symbol of the elite to spread the idea that they are all-seeing and therefore all-powerful. Det altseende øyet ble brukt på vår dollarseddel og til og med DARPAs Toal Informational Awareness program som er forløperen til Prism skandalen som Ed Snowden eksponerte. Dette symbolet er kraften og redskapet for elitens konspirasjon for fullstendig dominans.

Vi trenger ikke lenger frykte at de ser ned på oss. De må frykte at vi ser opp på dem og spaserer bort fra bunnen av pyramiden deres som vi holder opp.

I Warbird, ble Bald Eagle erstattet av et annet rovdyr og derfor navngitt Predator Drone. Vi har blitt mer løsrevet fra virkeligheten ved våre handlinger helt til det punktet hvor vi ikke en gang trenger å sende menn til nasjoner som er i opposisjon til vår Debt and Death livsstil.

Fjærene til Warbird er representert av den utrolige blodsølskulpturen, skapt av den berømte skulptøren Heidi Wastweet. Dette vakre bildet av det virkelige blodet som ble sølt under Debt and Death Imperiumet er til og med merket med hennes initialer HW til venstre for skjoldet.

Skjoldet representerer den patriotiske propagandaen dette Debt and Death Imperiet gjemmer seg bak. Folk må tro på at de gjør noe godt og blir gitt historier de kan bruke i hodene sine for å rettferdiggjøre sin aktive eller passive deltakelse i dette Gjeld og Død Imperiet. Det lindrer alle hint av skyldfølelse de må ha med rasjonaliseringer. Når det ikke fungerer, kan du enkelt bare ta en pille for å få den kognitive dissonans depresjonen til å forsvinne.

Banneret Divide and Conquer erstatter E Pluribus Unum fra American sølv Eagle. Samtidig som vi blir fortalt at vi er en nasjon bygget opp av mange inn i en, er realiteten at ekte makt er skapt ved å splitte og erobre folkegrupper. Vi har mye mer til felles med en gjennomsnitts iraker enn noen av de psykopatiske finansielle eller politiske lederne vi ofrer og dreper for.

Under skjoldet, er det reelle målet for vårt imperium som sprer kjettinger av gjeld til de villige og piler av død til de uvillige.

Dette er tredje gang de 5 pilene har blitt brukt i Silver Bullet Silver Shield Serien. Det ble først brukt på Debt and Death mynten som startet serien, hvor våpenskjoldet tilhørende Rotschild bankformuen ble avslørt for gjelden og døden de setter sin lit til. "Let me control the money supply and I care not who sits on the throne." Baron Rothschild

De 5 pilene ble brukt på Slavedronningen hvor den sanne Rothschild makten var bak det britiske imperiumet.

Denne gangen representerer de fem pilene Rothschild eid Federal Reserve som gir makt til det amerikanske Debt and Death Imperiumet.

De 47 patronene representerer atomnummeret til sølv og skjoldet har blitt endret for å legge til et annet mektig konsept for Trivium.

Trivium var den andre mynten som ble produsert i serien og den første positive mynten i serien. Trivium bryter to-steget, input output, slave tankeprosessen fra vår indoktrinering.

Trivium er å bruke grammatikk for å tolke ord, symboler eller idéer.

Logikk gir individet styrke til å stille spørsmål som hvorfor blir denne informasjonen presentert? For hvem er dette en fordel? Og hva er det mest sansynlige utfallet av det de observerer?

Til slutt er Retorikk evnen til å overføre egen logikk til andre og evnen til å forsvare og endre sine konklusjoner.

Trivium er representert av ellipsene som ble utformet på den opprinnelige Trivium mynten og de tre symbolene på toppen av Skjoldet.

Nøkkelen representerer evnen til å bruke grammatikk til å låse opp betydningen for det du observerer.

Pilen representerer Logikk. I matematikk er pilen brukt til å antyde at hvis .... så tilfeller.

The 5 exploding lines represent Rhetoric and the ability to speak out about your conclusions."

Denne round vil komme i en svart, merket boks med et sertifikat for autentisitet og en myntkapsel.

Spesifikasjoner
4056
US
Silver Shield
Pent brukt
999
Spreading Debt and Death - En ørn representert i form av et skjold, propaganda-drone, blodsøl, holder dødlige piler og kjettinger - Splitt og Hersk - Det Altseende Øyet
1 oz - .999 Fint Ag - Lytt til alle - Følg ingen - Skjold - 2013 - Mønster av 47 patroner - Sølv - Skjold - Til samleres problemer trivium-symbol - Nøkkel - Pil - 5 eksploderende linjer
39
2013
Forside av Heidi Wastweet
1.0000

VE (Vareenhet)

4056

Land

US

Produsent

Silver Shield

Tilstand

Pent brukt

Karat

999

Fremside

Spreading Debt and Death - En ørn representert i form av et skjold, propaganda-drone, blodsøl, holder dødlige piler og kjettinger - Splitt og Hersk - Det Altseende Øyet

Preg

1 oz - .999 Fint Ag - Lytt til alle - Følg ingen - Skjold - 2013 - Mønster av 47 patroner - Sølv - Skjold - Til samleres problemer trivium-symbol - Nøkkel - Pil - 5 eksploderende linjer

Diameter (mm)

39

År

2013

Designer

Forside av Heidi Wastweet

Vekt av metall (ozt)

1.0000
Tilbakemeldinger