Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
Vi er på jakt etter mer varer! Vi kjøper til
Når produktet er tilgjengelig
Beskrivelse

Baksiden av denne utgivelsen er et bilde av en voksen koala som sover på en gren av et tre med forlabbene utstrakt rundt den samme grenen.

Dette designet ble utarbeidet av Perth Myntverks artist Aleysha Howarth. Baksidens inskripsjon inkluderer AUSTRALIAN KOALA, 2012, 999 SILVER og størrelsen.

Forsiden av 2012 australsk koala sølvmynter inneholder Ian Rank-Broadleys bilde av Dronning Elizabeth II av England, sammen med pålydende verdi inskripsjon av AU$1.

Hver mynt får garantert vekt og renhet av den australske regjeringen og er ansett som lovlig betalingsmiddel i det landet under den Australske Valutaloven fra 1965.

Disse myntene vil bli fraktet i originale myntverksforseglede esker, men emballasjen kan variere fra de typiske kapslene avhengig av produkt tilgjengelighet.

Denne mynten kommer med en kapseleske.

These coins will be shipped in original mint sealed cases, however the packaging may vary from the typical capsules depending on product availability.

Spesifikasjoner
2691
AU
Perth Mint
Brilliant usirkulert
999
AU
Dronning Elizabeth II - Australia - 1 Dollar
Koala liggende på en gren
2007
40.6
2.98
AUD 1
2012
1.0000

VE (Vareenhet)

2691

Land

AU

Produsent

Perth Mint

Tilstand

Brilliant usirkulert

Karat

999

Opprinnelse

AU

Fremside

Dronning Elizabeth II - Australia - 1 Dollar

Preg

Koala liggende på en gren

Først utgitt

2007

Diameter (mm)

40.6

Gjennomsnittlig tykkelse (mm)

2.98

Lovlig betalingsmiddel

AUD 1

År

2012

Vekt av metall (ozt)

1.0000
Tilbakemeldinger