Skip to main content
Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
På lager
Beskrivelse

Hver $1 Face Value Bag inneholder omtrent 0.715 oz av sølv. Eksakte år vil bli vilkårlige og variere for hver pose, men hver mynt vil være 90% sølv (enten før 1965 eller spesiell utgivelse %90 sølv i senere år).

Offisielt betalingsmiddel - 90% rene sølvmynter er ekte sirkulasjonsvaluta som dimes, quarters, half dollars osv. som ble utmyntet ved US Mint når ekte sølv fortsatt ble brukt i myntproduksjonen. Privat utmyntet bullion er ikke lovlig betalingsmiddel og til og med bullion mynter er ikke-sirkulasjon lovlig betalingsmiddel og kan ikke brukes direkte i butikker.

Innhold er garantert - Hver mynt inneholder 90% rent sølv i tillegg til 10% av andre metaller brukt som herder, som garantert av U.S. Mint. Hver $1 face-value bag inneholder 0.715 ounces av rent sølv, enten det består av dimes, quarters, half dollars, eller sjeldent, dollar.

Overlegen fleksibilitet - Du kan kjøpe med den benevnelsen du ønsker, så du har inkrementelle størrelse alternativer som ikke eksisterer med noe som 100-ounce sølvbarrer, for eksempel. Du kan faktisk kjøpe og selge inkrementer så små som en dime hvis du velger det.

Lett å oppbevare og transportere - Med større fleksibilitet i benevnelser av vekt og muligheten for å bryte ned posen videre for deg selv, som å bryte en $100 pose ned i ti $10 poser, har du muligheten til å selge eller bruke bare det eksakte beløpet du ønsker.

År og tilstand kan variere. Dimensjonene som er oppført er omtrentlige og vil variere.

Vekten av metallet som vises i detalj er kun sølvinnholdet.

Spesifikasjoner
3105
US
U.S. Mint
Circulated
900
37.8
9.0
USD 1
0.7150

VE (Vareenhet)

3105

Land

US

Produsent

U.S. Mint

Tilstand

Circulated

Karat

900

Diameter (mm)

37.8

Gjennomsnittlig tykkelse (mm)

9.0

Lovlig betalingsmiddel

USD 1

Vekt av metall (ozt)

0.7150
Tilbakemeldinger