Skip to main content
Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
På lager
Beskrivelse

Du vil få glede av den laveste prisen på internett, når du kjøper 1 Gram Valcambi gullbarrer fra nettbutikken vår i dag! Disse elegante produktene er det beste av feilfri minimalisme, som Valcambi raffineriet har blitt kjent for.

Hver feilfrie barre har en påstemplet Valcambi logo, posisjonert oppe i midten på forsiden. Til høyre, under Logoen på forsiden, er detaljer om metallvekt, metallrenhet og metallinnhold.

Den andre siden av barren er enda enklere fremstilt, med navnet, Valcambi Suisse stemplet pent og pyntelig nedover høyresiden av baksiden. Når det kommer til kvalitet, kan Valcambi stempelet anses som en sikker forsikring, for the større investeringsmarkedet.

Etablert for 56 år siden, det sveitsiske raffineriet, Valcambi er beundret for deres bransjeledende produksjon og utrolige produkter av høy kvalitet, til tross for deres boutique-raffineri status. Bli stolt eier av et feilfritt produkt og utvid porteføljen din med en 1 Gram Valcambi gullbarre i dag!

Spesifikasjoner
5680
USA
Brilliant usirkulert
9999
Valcambi logo med detaljer om barrens vekt, innhold, og renhet.
Et enkelt men brilliant Valcambi logo design.
15 x 8.5
55
0.03215

VE (Vareenhet)

5680

Land

USA

Tilstand

Brilliant usirkulert

Karat

9999

Fremside

Valcambi logo med detaljer om barrens vekt, innhold, og renhet.

Preg

Et enkelt men brilliant Valcambi logo design.

Diameter (mm)

15 x 8.5

Gjennomsnittlig tykkelse (mm)

55

Vekt av metall (ozt)

0.03215
Tilbakemeldinger