Print Logo
Du bruker en utdatert nettleser. Din opplevelse av nettsiden vil ikke være optimal på grunn av vårt fokus på ytelse, sikkerhet og funksjonalitet. Vurder å oppgrader din nettleser dersom du har problemer med å bruke siden. Lær mer
På lager
Beskrivelse

Hver $10 Face Value Bag inneholder omtrent 7.15 oz av sølv. Eksakte år vil være vilkårlige og variere fra en pose til en annen, men hver mynt vil være 90% sølv (enten pre-1965 eller spesiell utgave 90% sølv fra senere år).

Offisielt betalingsmiddel - 90% rene sølvmynter er ekte sirkulasjonsvaluta som dimes, quarters, half dollars osv. som ble utmyntet ved US Mint når ekte sølv fortsatt ble brukt i myntproduksjonen. Privat utmyntet bullion er ikke lovlig betalingsmiddel og til og med bullion mynter er ikke-sirkulasjon lovlig betalingsmiddel og kan ikke brukes direkte i butikker.

Innhold garantert - Hver mynt inneholder 90% rent sølv i tillegg til 10% av andre metaller brukt som herdere, som garantert av US Mint. Hver $10 face-value bag inneholder 7.15 ounces av rent sølv, enten det består av dimes, quarters, half dollars, eller sjelden, dollars.

Overlegen fleksibilitet - Du kan kjøpe med den benevnelsen du ønsker, så du har inkrementelle størrelse alternativer som ikke eksisterer med noe som 100-ounce sølvbarrer, for eksempel. Du kan faktisk kjøpe og selge inkrementer så små som en dime hvis du velger det.

Lett å oppbevare og transportere - Med større fleksibilitet i benevnelser av vekt og muligheten til å bryte ned posen videre selv, eksempelvis å bryte ned en $10 pose ned i ti $1 poser, har du muligheten til å selge eller bruke nøyaktig det beløpet du ønsker.

År og tilstand kan variere. Dimensjonene som er oppført er omtrentlige og vil variere.

Metal weight displayed in details is the silver content only.

Spesifikasjoner
3106
US
U.S. Mint
Pent brukt
900
USD 10
7.1500

VE (Vareenhet)

3106

Land

US

Produsent

U.S. Mint

Tilstand

Pent brukt

Karat

900

Lovlig betalingsmiddel

USD 10

Vekt av metall (ozt)

7.1500
Tilbakemeldinger